image
 |  2 14 Травня 2022 | 10:52

За парковку біля Центрального ринку можна буде сплатити через термінал

У Луцьку біля Центрального ринку з 12 травня запрацював новий комунальний паркувальний майданчик. Послуги – платні, вартість години стоянки – 10 гривень. Розрахуватися у паркоматі нині можна лише паперовими грошима.

Про це розповів директор підприємства «АвтоПаркСервіс» Олег Бахтай, – інформує Суспільне.

Впровадження додатка для оплати стоянки в міській раді анонсували в грудні минулого року. Коли він запрацює – Олег Бахтай не знає.

«Із часом запрацює мобільний додаток і люди зможуть через телефон здійснити оплату. Можна тоді буде заплатити з допомогою інтернет програми «СмартЛуцьк» так і за допомогою СМС повідомлення», – розповів керівник комунального підприємства.

Наразі на в'їзді на парковку стоять дорожні та інформаційні знаки, на виїзді термінал. Водій Вадим не зміг оплатити стоянку, чоловік каже: дрібних грошей немає.

«У мене зараз 10 грн немає, є 500 і 100. Банкомати по 10 грн не дають. Здачі мені тут не дадуть», – говорить водій.

Як розповів охоронець-паркувальник Артур Раткевич, працівники парковки не мають права брати гроші з водіїв у руки.

«Я лише допомагаю людині ввести дані, а гроші людина повинна вносити сама, бо будуть стояти камери й це буде грубе порушення правил», – розповів паркувальник.

Після оплати чек потрібно покласти на панель машини під скло, аби працівники муніципальної варти не оштрафували водія за неоплачену парковку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити