image
 |  5 22 Серпня 2023 | 13:19

За три дні знешкоджено п'ять російських літаків: у ГУР повідомили про роботу диверсантів в РФ

На території Росії таємні групи, діяльність яких координує Головне управління розвідки Міноборони України, вдарили безпілотниками по російських бомбардувальниках на двох аеродромах.

У результаті за останніх три дні в РФ диверсанти знешкодили п'ять російських літаків, в тому числі стратегічні бомбардувальники, які наносили ракетні удари по українських містах. Про це повідомляє NV з посиланням на джерело в ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ знову атакували безпілотники: є руйнування

Зокрема, вранці 19 серпня агенти, які співпрацюють з українською військовою розвідкою, атакували безпілотниками військовий аеродром у Сольцях Новгородської області РФ. Там знищено бомбардувальник Ту-22 М3, ще два літаки отримали пошкодження.

А вранці 21 серпня в Калузькій області Росії на аеродромі Шайковка внаслідок атаки дронів пошкодження отримали два російських бомбардувальники.

"Ці операції з дронами координуються ГУР та нанесли чутливі втрати ворогу в військовій авіації. Та й головне, що таких літаків в країні-агресорі вже не виробляють", ‒ зазначило джерело в ГУР.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити