image
 |  9 4 Березня 2021 | 22:24

Зарплата – півмільйона гривень та земля – на тещу: що в декларації заступника Підгайцівського голови?

Зарплата в півмільйона гривень, соцдопомога та майно зареєстроване на тещу, що в декларації депутата Волинської обласної ради від Аграрної партії та заступника найодіознішої Підгайцівської сільської ради Валентина Приходька.

Дані про доходи згідно поданої декларації.

Валентин Приходько будучи головою Луцької районної ради у 2019 році отримав 476 тисяч гривень зарплати.

Дружина Приходько Аліна працюючи в Підгайцівській сільській раді заробила 132 тисячі гривень.

Управління соціального захисту населення Луцької районної державної адміністрації Волинської області виплатили 37 тисяч 878 гривень допомоги дочці Вікторії.

Теща, Ганна Довгун, отримала від Сільськогосподарське ТОВ «Лище» 4 969 гривень від надання майна в оренду. Також теща займається підприємницькою діяльністю де заробила 169 тисяч 465 гривень і 40 тисяч 734 грн. пенсії.

На тещу Ганну Довгу зареєстрований автомобіль CHEVROLET AVEO 2005 року випуску.

Хоча Валентина Приходька помічали на автомобілі комунальної власності «Reno scenic», яка перебувала на балансі Луцького району, а тепер ніби перейшла Підгайцівській громаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова ОТГ під Луцьком не задекларував 3 квартири вартістю понад 5 мільйонів

Дружина Аліна Приходько у 2014 році стала власником земельної ділянки 12 сотих в селі Лище Луцького району.

Теща Ганна Довгун у 2009 році стала власницею двох земельних ділянок 25 та 21,7 сотих землі у селі Лище Луцького району. Також у тещі посадовця є земельня ділянка площею 152 сотих в селі Лище Луцького району отримана у 2003 році.

Житловий будинок площею 197,5 кв.м. у селі Лище зареєстрований на тещу Ганну Довгун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проведуть аудит Луцького центру первинної допомоги, керівники якого отримують космічні зарплати (ВІДЕО)

Сьогодні Валентин Приходько працевлаштувався заступником Підгайцівського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Є депутатом Волинської обласної ради обраним від Аграрної партії. 

Зокрема на останній сесії Луцької районної ради стало відомо про захмарні зарплати генерального директора Луцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Оксани Чертюк, яка в грудні 2020 року отримала заробітну плату у розмірі понад 189 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гендиректорка Луцького центру первинної медицини у листопаді отримала зарплату 189 тис гривень (ВІДЕО)

Також Оксана Чертюк так і не повідомила чи дійсно вона ці кошти отримувала чи ділилась з керівниками Луцького району. Однак, про ці всі надходження ми скоро дізнаємось з декларації панянки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити