image
 |  0 12 Жовтня 2018 | 11:13

Затримали злочинців, які нишпорили на волинських дачних будинках

Співробітники Ковельського відділу поліції затримали двох мешканців Закарпатської області за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 ( крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановили їх причетність до низки крадіжок із дачних будинків жителів міста.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Учора до поліції звернулися двоє мешканців міста Ковель із повідомленням про викрадення майна з їх дачних будинків. Зокрема, в одного із заявників злодії викрали 50кг волоських горіхів, а в іншого – різноманітні інструмента та пульвелізатор.
Правоохоронці оперативно встановили причетність до даних злочинів 21-річного та 32-річного жителів Закарпатської області. До слова, чоловіки вже притягувалися раніше до кримінальної відповідальності.
Викрадене зловмисниками майно правоохоронці вилучили. Правопорушників затримали в порядку статті 208 КПК України.
Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч.3 статті 185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.
 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: водій авто в лікарні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити