image
 |  662 30 Січня 2024 | 19:43

Завтра до Нововолинська завітають три письменниці

31 січня в Нововолинськ завітають письменниці Ірина Старовойт (Львів) і Таня Касьян (Маріуполь – Київ) і поспілкуються з читачами в рамках проєкту Українського ПЕН «Мереживо. Літературні читання в містечках України». Модераторка заходів – Марія Титаренко (Львів). Проєкт реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Про це інформує сторінка громади.

Зустріч відбудеться 31 січня о 12.00 у Міському палаці культури за адресою бульв. Шевченка, 6.

Ірина Старовойт – письменниця, перекладачка, науковиця. Авторка 3 поетичних книжок і безлічі статей у різних виданнях світу. Її вірші перекладені польською, литовською, англійською, вірменською, румунською мовами та покладені на музику. Авторка та співведуча подкаст-спільнодуму в бомбосховищі «Плани на завтра». Викладачка Українського католицького університету. Виступає з лекціями, бере участь у публічних дискусіях на актуальні теми в Україні та в багатьох країнах ЄС. Членкиня Українського ПЕН.

Таня Касьян – виконавча директорка громадської організації «Точка опори ЮА». Консультантка з питань інклюзії та різноманіття. Авторка книжок «Про що мовчать» і «Наше. Спільне. Як зберегти в собі людину під час і після війни», укладачка «Довідника безбар’єрності». Авторка та ведуча подкастів про права людини «iТочка» і про етичне та коректне спілкування «Потрошку». В минулому – головна редакторка журналу про жінок у бізнесі та про гендерну рівність WoMo.ua, національна консультантка ООН «Жінки в Україні».

Марія Титаренко – письменниця, журналістка, лекторка. Засновниця Магістерської програми з медіакомунікацій Українського католицького університету (УКУ). Викладає в УКУ теорію комунікацій, творчопис, сторітелінг, драматургію науки, есеїстику, художній репортаж, публічний виступ та ін. Авторка книжок «Комунікація від нуля. Есеї для Мані» та «Не музи, а м’язи. 50 вправ із творчопису».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрітення Господнє: коли та як відзначають свято за новим календарем

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити