image
 |  0 16 Жовтня 2018 | 06:14

Військовослужбовці з 14-ї ОМБр отримали відзнаки до Дня захисника України

Наші побратими, які в складі Об'єднаних Сил виконують завдання на Луганщині, під час урочистостей із нагоди Дня Захисника України отримали відзнаки від командира нашої 14 окремої механізованої бригади полковника Сергія Войченка, командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, командира оперативно-тактичного угрупування «Північ» генерал-лейтенанта Володимира Кравченка та голови Луганської цивільно-військової адміністрації.
Про це пише у Фейсбук 14 окрема механізована бригада, прес-служба.
Капелани нашої бригади отці Ігор та Михайло звершили святкову молитву на честь покровительки українського воїнства Пресвятої Богородиці.
Військовослужбовці одного з підрозділів нашої бригади складали один із парадних розрахунків під час святкування Дня Захисника України в Сєверодонецьку. А наш побратим Сергій Біляєв виступив на головній сцені міста під час Луганського обласного відкритого фестивалю-конкурсу патріотичної пісні.

Також наші побратими взяли участь у військовому телемарафоні на місцевому каналі, де мали нагоду в прямому ефірі привітати всіх причетних з Днем Захисника України.
Разом до Перемоги! Україна понад усе!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукають інструменти для пересувного стоматологічного кабінету 14-ої бригади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити