image
 |  2 13 Лютого 2020 | 20:10

Займіться краще переписом ідіотів у владі, – Вітів про ідеї Дубілета щодо перепису населення з космосу

Міністри уряду Зеленського продовжують пробивати дно непрофесійності та ідіотизму. Сьогодні міністр Кабміну Дмитро Дубілет заявив, що буде рахувати жителів окупованого Донбасу та Криму з космосу. Для цього він використає армаду супутників.

Про це 13 лютого написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Волинської "Свободи", депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів.

"Раніше Дубілет вже проводив перепис населення з допомогою смартфонів. Важко сказати, звідки Зеленський набирав таких потужних менеджерів, які продукують ідіотські пропозиції. Я не здивуюся, якщо міністр наступного разу запропонує використовувати для перепису населення літаючі тарілки, які кружлятимуть у повітрі.

Я б радив "слугам народу", перед тим, як озвучувати маразматичні ідеї, зайнятися спочатку переписом ідіотів у владі. Це набагато ефективніше, ніж рахувати населення з космосу", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдина «реформа» Зеленського – переселення клоунів 95 Кварталу у владу, – Анатолій Вітів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити