image
 |  0 28 Листопада 2021 | 18:15

ЗЕ-помста: Співробітників УДО, які не збили дрон над резиденцією Зеленського в Гуті, звільнено

Співробітників Управління державної охорони, які не вжили відповідних заходів для збивання дрона, що знімав резиденцію президента Володимира Зеленського в карпатському селі Гута, звільнено з роботи. Пристрій було запущено журналістами в межах розслідування дня народження голови ВП Андрія Єрмака, який нібито використовував гелікоптери ГУ ДСНС для доправлення своїх гостей на свято.

Про це повідомив керівник резонансного розслідування "Української правди" Михайло Ткач, посилаючись на особисті джерела. Він зазначив, що у Міністерстві внутрішніх справ тепер думають, як правильно подати цей інцидент.

"Я вважаю, що історія з днем народження Єрмака та державними гелікоптерами матиме продовження. В УДО намагаються знайти мої джерела, які давали мені інформацію, напевно, вважають, що у мене таких джерел дуже багато", – зазначив Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців можуть позбавити права на пенсію за вислугу років

Журналіст пояснив, що охорона зобов'язана була збити дрон, який злетів над резиденцією "Синьогора", проте чи забули, чи не встигли увімкнути відповідні радари. Звісно, коли розслідувачі запустили безпілотник для знімання вертолітного майданчика на території президентської садиби, співробітники УДО вимагали його прибрати, але потрібні кадри апарат уже встиг зробити.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити