image
 |  20 9 Грудня 2021 | 17:19

Зеленський нагородив орденом ексрегіонала з Волині

Президент України Володимир Зеленський підписав учора, 8 грудня, Указ «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня місцевого самоврядування».

Про це йдеться на сайті глави держави, - пише Ковель медіа.

Володимир Зеленський постановив «за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм» нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Кондратовича Юрія Вікторовича — начальника управління економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Відомо, що спочатку Юрія Кондратовича хотіли відзначити іншою державною нагородою – орденом Данила Галицького.

Юрій Кондратович на своїй сторінці у Фейсбуці доволі бурхливо відреагував на журналістську публікацію.

Мене важко чимось здивувати, але те що я прочитав спочатку звучало як жарт чи можлива помилка, бо тижнем раніше мені натякнули, що з нагоди Дня місцевого самоврядування можливо я отримаю подяку від Волинської обласної державної адміністрації. А тут орден!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідея нагородження ковельського ексрегіонала орденом Данила Галицького належить Ковельській РДА

І ось з’являється ціла стаття-сенсація про дану подію від справжнього майстра написання гостросюжетних романів. Потрібно мати великий хист, щоб в одну мить «демонізувати» людину та піддати її загальному осуду, прокльонам, яких не побажаєш навіть ворогам, завдати душевного болю рідним, а ціна усьому – збільшення кількості переглядів сайту посередництвом публікації ось таких «новин» – написав він з обуренням.

Згодом виявилося, що ініціатором нагородження Юрія Кондратовича є Ковельська районна державна адміністрація, а міський голова Ігор Чайка через все це навіть звинуватив Волинську ОДА.

На сесії Ковельської міської ради 25 листопада Ігор Чайка сказав таке:

Ситуацію знято. Ви знаєте, що вона довго полемізувалася в інтернет-середовищі, і я написав свою думку. І мушу сказати, що сам кандидат на цю нагороду Юрій Кондратович написав самовідвід, тобто він відкликав свою кандидатуру. Чому це вийшло? Ну це питання до ініціаторів подання. Я ж не був ініціатором. Як вони обирали? Ми писали йому характеристику, як працівнику виконкому. Я у своєму зверненні на Фейсбуці написав, що до нього, як до посадовця, не маю ніяких претензій…

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити