image
 |  2 6 Листопада 2021 | 12:56

Зеленський не користується авторитетом у військових, — Дмитро Ярош

Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський не користується великим авторитетом у військових через те, що для президента не є пріоритетним вирішення проблем армії, - переконаний радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош.

Про це він розповів Радіо НВ, — зазначає Депо.

«Якщо чесно, я не можу сказати про великий авторитет верховного головнокомандувача [серед військових], але при тому всьому якісь кроки робляться. Коли питання матеріального забезпечення армії поки що, на жаль, не вирішуються в достатньому обсязі; коли немає стимуляції зарплатами, соціальними виплатами; коли вже кілька років не підвищується грошове забезпечення, то від того авторитет рости не буде.

Треба набагато активніше працювати людині, яка має практично всю владу в цій державі: перебуває на посаді верховного головнокомандувача, президента, контролює більшість у Верховній Раді, уряд. Армія не має бути не в пріоритеті. Збройні сили не мають бути не в пріоритеті, тобто тут дуже-дуже важливо, щоби він правильно робив, тоді буде мати авторитет у війську», — зазначив Ярош.

Керівника Української добровольчої армії Дмитра Яроша на посаду радника головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного призначили 20 жовтня. Згодом він заявив, що займатиметься залученням добровольчого потенціалу до діяльності Збройних сил України, роботою з українською молоддю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський дав посаду Кінаху, знаючи, що той підтримував «Харківські угоди» з Росією

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити