image
 |  4 23 Квітня 2020 | 21:19

Зеленський не піде на стадіон чи вулицю. Він уже не той, що був рік тому, – депутат Луцькради

Володимир Зеленський політик «комфорту», він не піде на стадіон чи вулицю, як це було рік тому. Тепер до нього накопичилось багато питань на які йому відповідати стало складно.

22 квітня виповнюється рік президенства Володимира Зеленського, з того періоду часу Володимир Зеленський намагається уникати незручних запитань від журналістів, активістів та переходить у русло роботи, коли обмежує своє спілкування з виборцями через відеозверення зроблені з його колегами по цеху.

«Зеленський політик «комфорту», він не піде на той канал, на якому будуть давати йому запитання, на які він не буде готовий відповідати. Йому потрібний «теплий прийом», свої друзі-актори, фактично - колеги по цеху, які налаштують на позитивну бесіду. Зеленський не піде на стадіон чи вулицю. Володя вже не той, що був рік тому», – коментує у своєму дописі в мережі Фейсбук депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Андрій Білан.

На думку депутата, виборці Зеленського звикли до шоу і видовищ, подивившись одне шоу, вони чекатимуть на щось нове. Хоча в реалії житті пересічного українця кардинально відрізняється від заявок Президента. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команді Зеленського хабарі брали не тільки готівкою: нові «плівки Єрмака»

«Сьогодні він робить все з тією точністю, з якою роками глузував зі сцени 95 Кварталу. Його виборці – це люди п’ятниці та суботи, їм добре, коли настають вихідні і є, що по телевізору глянути, чергове нове шоу».

За рік часу рейтинг Зеленського впав з 73% до 46%, станом на березень 2020 року. Це свідчить про те, що його виборцям далеко байдуже ряд питань на які Володимир Зеленський затрудняється відповісти, але у фільмі шоумен про це теж не згадує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боже, врятуй Україну від цих недоумків, – Іллєнко про «Слуг народу», які хочуть знищити україномовний інформаційний простір

«Його виборцям байдуже, чому він літав в Оман? Чому бюджет не отримав від Росії кошти за газ? Вони не цікавляться, чи у Президента є бізнес в країні окупанта, вони не зададуть питань «а що там Свинарчуки?» Чи які результати боротьби із корупцією? Чи питання торгівлі посадами в українському Уряді? Чи чому медики в час пандемії не отримують обіцяних премій та високих зарплат? Куди зникли медичні маски? Чому врізається фінансування медицини, чого не скажеш про правоохоронців, яких все влаштовує так, як і їх міністра Авакова».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити