image
 |  5 15 Серпня 2019 | 18:22

Зеленський несе повну відповідальність за стан справ в Україні, - Анатолій Вітів

Після виборів до парламенту вся відповідальність за стан справ в Україні лежить на Зеленському. Про це у інтерв'ю зазначив голова Волинської "Свободи", депутат Волинської облради Анатолій Вітів.  

Свободівець прокоментував результати виборів до Верховної Ради.

"Вперше в історії України у парламенті буде однопартійна більшість. Тепер вся відповідальність за стан справ у державі лежить на Зеленському і його політичній силі. У нього будуть свої міністри, генпрокурор, спікер Верховної Ради, глава податкової, митниці. Є свій голова СБУ. Ніякі виправдання, що нам хтось заважає працювати, ніякі скарги на попередників чи інші міфічні сили вже на грають ролі".

Також Анатолій Вітів дав свій прогноз розвитку ситуації в країні.

«Слуга народу» - типовий політичний проект, депутатів якого об’єднує лише назва. Це дуже різношерста публіка, частина якої має діаметрально протилежні погляди, а частина взагалі не має ніяких. Вони не розуміють, що таке держава і як вона функціонує. Частина людей в команді Зеленського – представники старої влади ще з часів Януковича. Вони будуть думати як заробити, а не як змінювати країну. Політику в державі формуватиме не так Зеленський, як його оточення. Можлива поява всередині більшості груп впливу і взаємна боротьба. Думаю, на суспільство чекає розчарування. Скоро мине сто днів як Зеленський отримав булаву. І де хоч якісь результати?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адмінреформу треба робити не для круглої цифри, а для людей, - Вітів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити