image
 |  5 1 Жовтня 2021 | 12:48

Зеленський уже два місяці не підписує свій указ про санкції проти контрабандиста Акста, якого «кришує» Баканов

Сьогодні два місяці як у президента Зеленського трапився провал у пам'яті, і він забув підписати власний указ про запровадження санкцій проти контрабандиста Олександра Акста, якого "кришує" його партнер, глава СБУ Баканов.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку нагадав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Рівно два місяці тому, 30 липня 2021 року, президент Володимир Зеленський зібрав засідання РНБО для запровадження санкцій проти контрабандистів, і секретар РНБО Олексій Данілов заявив на брифінгу в Офісі Президента:

"Ми почали свого часу працювати з тією категорією людей, яких називають у народі контрабандистами. Цього разу цей список формувала не Служба безпеки України, а Міністерство внутрішніх справ на чолі з міністром Денисом Анатолійовичем Монастирським ... До списку увійшли три фізичні особи: громадянин Німеччини 1986 р.н. Олександр Акст, громадянин України 1974 р.н. Валерій Фальковський, а також громадянин України 1984 р.н. Владислав Студенець. Крім того, 24 компанії, афілійовані з цими панами, також увійшли до цього списку". Читайте на сайті президента України", - нагадав Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського – конфлікт: Разумкова можуть позбавити мандата

"Олександр Акст - власник найбільшої в Україні поштової компанії "Преміум-пакет", яку в медіа називають головною контрабандною схемою України, через яку в країну надходять основні потоки дорогих товарів. Бюджет не отримує ні копійки - збори з контрабанди надходять у кишені осіб, що "кришують", структур, близьких до глави СБУ Івана Баканова і його тіньового офісу, очолюваного Андрієм Наумовим", - зазначив журналіст.

"І от президент України вже два місяці не підписує свій указ про санкції проти Акста і "Преміум-пакету", а значить, - указ не набуває чинності. І вони продовжують працювати, і замість бюджету гроші йдуть комусь іншому. І Єрмак забув, і Татаров забув, і комітет податковий з Гетманцевим забув, і міністр МВС Монастирський забув, і Данілов забув. і Ніхто не підкаже президенту, що якщо він не підпише указ, то хтось може написати у фейсбуку, що Зеленський не підписує, не тому що в нього перевтома і дуже погано з пам'яттю, як це ввічливо припускаємо ми з вами, а тому що президент кришує корупцію, допомагає красти гроші з бюджету, і заради бабла від Акста готовий продати все, навіть власний указ і рішення РНБО. Одна надія на секретарку Марію - вона людина відповідальна, прочитає і перериє нарешті ящики столу, не допустить продовження цієї корупційної ганьби для президента країни. Допоможімо Маші репостом, щоб це нагадування швидше потрапило їй на очі!" - закликав Бутусов. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити