image
 |  7 20 Січня 2023 | 14:18

Землю під ринком у Луцьку хочуть дати в оренду в приватні руки

Земельну ділянку під ринком у Луцьку, яка розташована за адресою бульвар Дружби Народів 3 А, хочуть надати в оренду приватному підприємцю на 10 років.

Про це йшла мова під час засідання земельної комісії Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Проєкт рішення передбачає надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РИНОК ДРУЖБИ НАРОДІВ» земельну ділянку на бульв. Дружби Народів, 3-а у м. Луцьку на умовах оренди строком на 10 років з дати укладення договору оренди землі площею 0,1791 га для обслуговування торгових рядів.

Пропонується укласти з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РИНОК ДРУЖБИ НАРОДІВ» договір оренди землі, а також оформити інші документи, необхідні для вчинення цієї угоди.

На засіданні комісії висловлювалися питання, чому цей ринок не можна віддати в управління комунального підприємства "Луцькі ринки". І який сенс здавати його в оренду саме приватному підприємцю.

За інформацією власних джерел, оренда 1 кв метра на цьому ринку для торгівлі сільськогосподарською продукцією вартує 60 гривень, а для підприємців у магазинах 490 гривень за кв метр. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити