image
 |  5 18 Жовтня 2019 | 16:13

Зламаний череп, ніс і крововилив: розповіли про стан маляти, якого побила і покинула мати

У 1-місячного Микитки з Рівного, якого побила і на 16 годин покинула самого в кімнаті гуртожитку мати, виявили множинні переломи черепа, крововиливи в мозок і зламаний ніс.

Хлопчик перебуває у дитячій реанімації, - інформує ТСН.

"У нього множинні лінійні переломи кісток черепа. Є важкий забій головного мозку і забійно-контузійні крововиливи в мозок. Також у нього перелом носика", - каже лікарка Ірина Польова.

У соцслужбах вирішують питання про позбавлення батьківських прав 19-річної мами Микитки. Вона давно стояла у них на обліку, бо й сама була покинутою батьками дитиною.

Прав жінка може позбутися як на Микитку, так і на старшого 3-річного сина Тимофія. Він перебуває у реабілітаційному центрі. Туди його забрали ще у вересні, бо покинула його на знайомого сестри і зникла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні підвищили штрафи за відмову в пільговому перевезенні ветеранам

У лікарні кажуть, що жінка навідала немовля один раз.

"Була доволі агресивна. Дитинку вона гладила, підходила до дитинки. Були претензії на те, що коли везли - одяг не забрали", - каже Ірина Польова.

У поліції вже готуються оголошувати їй підозру. За те, що так ставилася до сина, їй загрожує до 5 років за ґратами. Дитина ж, якій завтра виповниться місяць, поки житиме у лікарні, а звідти, наймовіршніше, його випишуть у будинок маляти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити