image
 |  9 24 Травня 2021 | 19:39

Зміни в риториці Зеленського та «повітряні маневри» Лукашенка, — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

У понеділок, 24 травня, о 21:35 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» традиційно обговорять актуальні для українського суспільства теми: підсумкова пресконференція президента України, примусова посадка літака у Білорусі та запуск ринку землі. 

Ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін, а також співведучий, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять реакцію світової спільноти та України на посадку літака ірландської авіакомпанії із використанням військової авіації у Білорусі.

Також відбудеться обговорення виступів президента України Володимира Зеленського на підсумковій пресконференції. Що важливого сказав президент? Які змінилися погляди Зеленського за два роки на посаді?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак з Афін до Вільнюса, який вимушено сідав у Мінську, білоруські диспетчери погрожували збити

Відповіді на ці запитання спробують дати народна депутатка фракції «Слуга народу», заступниця голови комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Олена Мошенець, перший заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, народна депутатка фракції «Європейська солідарність» Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат фракції «Голос», член комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

Також у дискусії візьмуть участь міністр фінансів України у 2016–2018 роках, секретар РНБО у 2019 році Олександр Данилюк та інвестиційний банкір Сергій Фурса.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо. Для глядачів з вадами слуху працюватиме сурдопереклад.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Боротимуся з націоналістами»: нардеп Шевченко про кроки після виключення з фракції «Слуга народу» (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити