image
 |  14 16 Жовтня 2019 | 16:46

Знайшли тіло зниклого посадовця Луцькради

Знайшли директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Тіло знайшли приблизно в тому ж місці, де і перекинувся човен із рибалками, пише ІА Волинські новини.

Усі ці дні там проводили активні пошуки, проте вони були безрезультатними.

Нагадаємо, в суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

З самого ранку 13 жовтня на озері працюють дві водолазні групи ДСНС. А всі небайдужі продовжують прочісувати навколишню місцевість з надією, що чоловік таки доплив до берега.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Любязь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

У понеділок, вранці, 14 жовтня, на озері Люб’язь на Любешівщині волинські рятувальники продовжили пошуки безвісти зниклого Олексія Веремійчика. До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку «Прип’ять-Стохід».

До пошуків безвісти зниклого у волинському озері Люб’язь в Любешівському районі Олексія Веремійчика долучилися львівські кінологи. Кінологічна волонтерська спілка пошуку людей пропрацьовує ділянки чагарників навколо озера.

ВолиньUA висловлює щирі співчуття родині та близьким Олексія Веремійчика. Вічна пам'ять!

Довідка:

Олексій Веремійчик народився 9 червня 1984 року у Луцьку. У 2007 році закінчив Національний «Львівська політехніка» та отримав вищу освіту за спеціальністю «Прикладна лінгвістика».

З лютого 2008 по липень 2008 року – програміст Волинського державного коледжу технологій та бізнесу.

З липня 2008 по червень 2010 року – головний спеціаліст сектору аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення національної служби посередництва та примирення у Волинській області.

З червня 2010 по лютий 2014 року – завідувач сектору аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення національної служби посередництва та примирення у Волинській області.

З липня 2014 по липень 2017 року – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.

З 1 серпня 2017 року був директором департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити