image
 |  2 3 Листопада 2017 | 09:02

Поблизу Ковеля прикордонники вилучили 3 тонни «лівого» м’яса

У ході реалізації інформації оперативно-розшукових підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби щодо можливого незаконного переміщення м’ясопродукції через державний кордон, прикордонні оперативники спільно зі співробітниками ВБКОЗ УСБУ у Волинській області та Національної поліції поблизу міста Ковель Волинської області виявили та зупинили для перевірки мікроавтобус «Мерседес Спринтер» під керуванням громадянина України, мешканця населеного пункту Стара Вижва.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі, – інформує наш власкор на Ковельщині.

Під час огляду автівки правоохоронці встановили, що транспортний засіб повністю завантажений поліетиленовими мішками з м’ясопродукцією, а саме – мороженими телячими тушками. Документів на вантаж у водія не виявилося, до того ж, надавати будь-які пояснення він категорично відмовився.

М’ясопродукція, загальною вагою близько 3-х тонн, а також транспортний засіб вилучено.

За цим фактом охоронці кордону направили на адресу Ковельської місцевої прокуратури повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 227 (Умисне введення на ринок України небезпечної продукції) Кримінального кодексу України.

Відомості внесено до ЄРДР. Розпочато кримінальне провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити