image
 |  5 4 Листопада 2017 | 17:46

Чоловіки зможуть народжувати «вже завтра», - провідний спеціаліст по репродуктивній медицині

Президент Американського товариства репродуктивної медицини, Річард Полсон, заявив, виступаючи на щорічних зборах Товариства за репродуктивну медицину в Сан-Антоніо, штат Техас, що чоловіки зможуть народжувати «вже завтра». 

Про це 4 листопада 2017 року повідомляє сайт «NEWSru.co.il» з посиланням на сайт The Independent.

За словами Полсона, це стане можливо завдяки операціям з трансплантації матки, які будуть доступні не тільки жінкам, а й чоловікам. Він не сумнівається в тому, що «отримати шанс на материнство за допомогою цієї операції, захочуть трансгендери - жінки, які народилися чоловіками».

При цьому Полсон не виключає, що операція з трансплантації матки чоловікові виявиться складніше, ніж аналогічна операція зроблена жінці, проте аж ніяк не вважає ці складності непереборними.

Проте, президент Американського товариства репродуктивної медицини вважає, що народжувати трансгендерам доведеться за допомогою кесаревого розтину, крім того, їм буде потрібна додаткова гормональна терапія.

На сьогоднішній день відомо про дев'ять успішних операцій з пересадки матки жінкам. Провідними фахівцями в цій сфері вважаються шведські лікарі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити