image
 |  2 21 Листопада 2017 | 11:58

У Ковелі вирішили обладнати міський транспорт GPS-навігаторами

Ковельська міська влада вирішила обладнати міський громадський транспорт системою GPS-моніторингу за кошти підприємців. Про це повідомили у Ковельській міськраді.

Минулої п’ятниці у виконавчому комітеті відбулась зустріч за участю першого заступника міського голови Михайла Гетьмана, відповідальних працівників відділу економічного розвитку та торгівлі з представниками ТОВ «Дозор Україна», підприємцями-перевізниками.

Йшлося про організацію подальшої співпраці щодо впровадження у Ковелі єдиної міської системи диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування та укладання відповідних договорів.

Як повідомили представники міської влади, першочергово будуть укладатись угоди з підприємцями, що забезпечують соціальні перевезення в місті, та які у разі перемоги у конкурсі з визначення автомобільних перевізників зобов’язуються обладнати транспортний засіб пристроєм GPS-моніторингу за власні кошти.

Як результат переговорів було підписано договори з чотирма перевізниками. До кінця нинішнього року це зроблять ще чотири підприємці.

Нагадаємо, що валідатори, куплені за мільйони, Луцьку виявилися не потрібними.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити