image
 |  2 25 Грудня 2017 | 13:10

«Облавтодор» ставить іваничівських дорожників у невигідні умови

Холодний асфальт, погана погода та невигідні умови облавтодору – в таких обставинах працюють іваничівські дорожники.
Про це інформує наш власкор ВолиньUA.
На негативну роботу працівників дорожнього ремонтного пункту селища Іваничі скаржаться не тільки мешканці.
Голова фракції ВО «Свобода» в районній  раді Ігор Тимощук під час 21-ї сесії Іваничівської районної ради розповів, що неодноразово помічався початок роботи дорожників  після 16-ї години із вже холодним асфальтом.
Начальник Іваничівського дорожнього ремонтного пункту філії Володимир-Волинської ДЕД ДП «Волинський облавтодор» Микола Шевчук пояснив депутатам причину запізнілої роботи. Асфальт іваничівські дорожники беруть  на асфальтобетонному заводі у селі Голишів, поблизу Луцька.  Це 118 км від Іванич. Саме тому роботи не раз доводиться починати у незручний час, навіть коли не дозволяє погода. Микола Шевчук зазначив, що такі невигідні умови диктує облавтодор і додав:
Коли хороша погода – немає грошей, а якщо виділять кошти – погоди немає!

Часто іваничівські працівники практикують підігрівання ямок за допомогою газу і пропану, але це теж вимагає немало коштів.
Депутат Ігор Тимощук зазначив, що асфальт було би доречніше постачати з смт Жвирка, що за 18 км від Іванич. Із його слів, так і час би економили, і кошти.
Адже ремонті роботи під час неналежного температурного режиму не покажуть позитивних результатів. Приміром, ділянка дороги з Нововолинська на Іваничі, яка не так давно була відремонтована, знову вкрита ямами. І такий результат бачимо всюди...

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити