image
 |  4 27 Грудня 2017 | 14:22

Кабмін звільнив одіозну заступницю Авакова Дєєву

Кабінет Міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, про це 27 грудня 2017 року сайту «Українські Новини» повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.
Дєєву звільнили за власним бажанням, - сказав він.
Кабмін призначив Дєєву заступником міністра внутрішніх справ щодо євроінтеграції 26 жовтня 2016 року. Повідомлялося також, що Аваков платить Дєєвій по тисячі гривень на день. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прокоментував звільнення Анастасії Дєєвої і подякував їй за роботу. Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, передає сайт «Українські Новини».
Скажу прямо - вона молодець! Блискуче реалізувала всі проекти, які були заплановані... Дякую за службу!, - написав він.
Також Аваков подякував Анастасії Дєєвій, звільненій з посади заступника міністра внутрішніх справ, і зазначив, що на наї чекає багато нових викликів поза роботою в МВС. Раніше в соцмережах були спантеличені результатами роботи Дєєвої: не можуть їх знайти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити