image
 |  2 8 Січня 2018 | 15:52

Несвяткові маневри: Британія перехоплює російські кораблі у Ла Манші

Військово-морські сили Великої Британії були вимушено надіслати фрегат HMS Westminster на перехоплення російських кораблів у протоці Ла Манш.
Із такою заявою виступив у понеділок, 8 січня, речник британського Міноборони, - повідомляє Європейська правда із посиланням на британські ЗМІ.
Evening Standard наводить слова представника військового відомства про те, що російські військові кораблі увійшли в "зону національного інтересу" Британії, через що на перехоплення довелося надіслати фрегат HMS Westminster.
Видання Daily Star зазначає, що йдеться про 4 російські кораблі – два військових та кораблі супроводу, оскільки ті опинилися у прибережній зоні.
Британські ЗМІ нагадують, що останнім часом схожі випадки почастішали, і це співпало із черговим загостренням у відносинах з Росією. Схожі інциденти, коли кораблі королівського флоту доводилося надсилати на перехоплення російських, мали місце також у грудні та листопаді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити