image
 |  4 9 Січня 2018 | 14:43

Судитимуть поліцейського, який скоїв смертельну ДТП у Нововолинську

Прокуратура Волинської області затвердила та надіслала до суду обвинувальний акт про порушення працівником Нововолинського відділення поліції правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого й тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження – двом іншим потерпілим.
Про це 09 січня 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Увечері 24 листопада 2017 року, рухаючись незареєстрованим в установленому порядку в Україні транспортним засобом однією з вулиць Нововолинська, 23-річний нетверезий правоохоронець грубо порушив швидкісний режим та правила здійснення маневру обгону й допустив зіткнення свого авто із зустрічним автомобілем марки «ВАЗ-1117».
Унаслідок ДТП 67-річний водій «ВАЗа» загинув, а два пасажири керованого правоохоронцем автомобіля «BMW-3» отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Зважаючи на резонансність дорожньо-транспортної пригоди, процесуальні керівники досудовим розслідуванням та слідчі обласного Управління СБУ узгоджено провели слідчі (розшукові) і процесуальні дії на зібрання доказів у цій справі та встановлення повної й об’єктивної картини цієї події, забезпечивши звершення розслідування у максимально стислі строки.
Наразі призвідник ДТП, якого обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 286 КК України, свою вину у скоєному визнав.
З органів Національної поліції його звільнено.
Далі слово за судом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити