image
 |  5 30 Січня 2018 | 11:17

Головою ОТГ, який потрапив під кримінал, є висуванець УКРОПу

Як стало відомо «ВолиньUА» з поінформованих джерел, головою ОТГ Іваничівського району, якого притягають до кримінальної відповідальності, є очільник Поромівської ОТГ, висуванець УКРОПу Євген Недищук.
Нагадаємо, що, за інформацією прокуратури області, голова ОТГ та керівник будівельної організації потрапили на лаву підсудних за те, що підписали акти виконаних робіт по ремонту водогону, а по факту – ремонт не було зроблено.
Зокрема, посадовець та керівник підприємства, достовірно знаючи, що роботи щодо капітального ремонту системи водопостачання в одному із сіл Іваничівського району не виконані, внесли до акту приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їхню вартість завідомо неправдиві відомості.
На підставі підроблених документів виконавцю робіт безпідставно перераховано бюджетні кошти в сумі майже 700 тисяч гривень.
Як ми вже інформували, нині голову об’єднаної територіальної громади і керівника підприємства, які щиро розкаялися у скоєному та активно сприяли розкриттю злочину, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити