image
 |  4 6 Лютого 2018 | 10:38

У Луцьку зловимисники з будинку валютника винесли мільйон гривень

У Луцьку невідомі вдерлись до будинку валютника, вистрілили у ногу жінці та винесли більше мільйона гривень.
Як зазначають у сюжеті телеканалу "Аверс", інцидент трапився на вулиці Наливайка, у будинку валютника Валентина Федорова .
Під час нападу один із розбійників вистрілив у ногу дружині Тетяні Федоровій.
З помешкання нападники забрали гривні, долари, злоті та рублі. За загальними підрахунками винесли понад 1 мільйон 100 тисяч гривень.
На одному подвір'ї із Валентином Федоровим проживає його матір Євгенія. За її словами, озброєних злодіїв на дорозі очікував автомобіль.
Сам Валентин Федоров спілкуватися із журналістами відмовляється. Каже, зараз щось розповідати не має змоги, бо погано почувається. До того ж конкретної інформації говорити не хоче.
Із власних джерел журналістам "Аверсу" стало відомо, що троє чоловіків здійснили розбій у маскувальних костюмах. Усі кремезної статури та озброєні.
За словами спеціаліста сектору комунікації ГУНП у Волинській області Олега Плазовського, за цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статею 187 Кримінального Кодексу України. Мова йде про розбій.
Додаткової інформації у поліції не надають у зв’язку зі слідством.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити