image
 |  0 27 Лютого 2018 | 06:44

Луценко увірував у другий строк Порошенка

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що його «успіхи на посаді глави ГПУ» – це найкраща підтримка команди Порошенка.
Про це пише "Вголос" із посиланням на "Лівий Берег".
В інтерв'ю ЛБ Луценко заявив, що вірить у переобрання Петра Порошенка на посаді Президента України. Разом із тим, сам Луценко, як генпрокурор, обіцяв підтримувати законність і порядок.
«Думаю, мої успіхи на посаді генпрокурора – найкраща підтримка команди Порошенка, - заявив Луценко і додав: Давайте чесно. Я – політично призначений генпрокурор. Перший в історії, відверто політично призначений».

Також генпрокурор наголосив на тому, що підтримує кандидатуру саме Порошенка:
«Я підтримую Порошенка як силу, що будує державу. Яка рухається в правильному напрямку. З моєї точки зору, в нього і в його команди багато серйозних помилок. Вони є і в мене. Але зміна керівництва, а тим більше курсу, сьогодні є смертельною небезпекою для держави. Тому як людина я підтримував і підтримую цю кандидатуру. Що він має зробити для того, щоб стати вдруге президентом? Змінитися всередині, змінитися навколо».

Разом із тим, каже Глава ГПУ, сьогодні Порошенко потребує третьої речі – створення великої центристської державницької політичної сили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити