image
 |  0 6 Березня 2018 | 16:53

В Україні вдвічі зросла кількість мільйонерів до 742

В Україні мільйонні доходи задекларували 742 людини станом на березень цього року, що майже в два рази перевищує показник минулого року.
Про це 06 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини».
Про це повідомляє «Страна.uа» з посиланням на прес-службу Державної фіскальної служби України.
Зазначається, що українці подали майже 75 тисяч податкових декларацій про майновий стан і доходи до 1 березня. Загальна сума задекларованого доходу становить 8,1 млрд грн, що на 2,1 млрд грн, або на 37% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Найчастіше декларують доходи жителі Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської областей і Києва.
За даними декларацій, громадянами визначені податкові зобов'язання до сплати самостійно з податку на доходи фізичних осіб в сумі 191 млн 400 тисяч грн і військового збору - 31 млн грн.
Правом на отримання податкової знижки скористалися майже 20 тисяч громадян. Це майже на 5 тисяч осіб, або на 28% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Задекларовано до повернення податку на доходи фізичних осіб в сумі 42,2 млн грн, що на 13,8 млн грн, або на 49% більше, ніж за минулий рік.
Як повідомляли «Українські Новини», ДФС нарахувала 35 мільйонерів в Києві з початку року.
Аваков виправив в е-декларації дохід дружини з 57 млн гривень на 57,5 млн гривень за 2017.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити