image
 |  4 9 Березня 2018 | 08:26

Невиправдана віра в «доброго царя»

Проте проблема взаємодії рекламістів і влади міста Луцька ще більше поглибилася. Так, днями була спроба внести до порядку денного проект рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету, яким 21 лютого в півтора рази підняли плату за користування місцем розташування засобу зовнішньої реклами.
Запропоновані зміни, як стверджували його автори, передбачали зменшення розміру цієї надбавки із 49% до 0,1%. Однак головуючий на засіданні виконавчого комітету Григорій Пустовіт стверджував, нібито проект рішення не відповідає вимогам регламенту, містить безліч помилок тощо. Хоча члени виконкому так і не отримали тексту запропонованих змін і були позбавлені можливості оцінити цей документ.
Розчарування чекало і на рекламістів, які сподівалися бути почутими посадовцями. Рекламісти знову обпеклись, бо їх віра в «доброго царя» невиправдалась – їх питання не включили до порядку денного і не надали жодному представнику рекламного бізнесу слова, чиновники навіть не захотіли слухати рекламістів. Обговорювали питання лише члени виконкому та депутат.
Разом із цим, під час обговорення питання, коли йшла мова про непосильні та захмарні платежі, прозвучала думка про те, що якщо хтось із рекламістів не може ефективно використовувати наявні площини, то нехай передасть ці засоби зовнішньої реклами комунальному підприємству. Така думка рекламістами була розцінена як спроба «заволодіння» чужим бізнесом.
Як наслідок, директор ТзОВ «БрендБорд» уже на цьому ж засіданні виконавчого комітету попросив зняти з порядку денного два питання, якими передбачалося надання дозволу для його підприємства на встановлення двох нових біл-
бордів.
Складається враження, що тимчасова влада міста, яку очолює секретар міської ради Григорій Пустовіт, ігноруючи всі норми регламенту, приймає невиправдані, невиважені, необдумані рішення… Хоча не слід виключати, що ці рішення є досить добре продумані й далекоглядні з метою монополізації ринку зовнішньої реклами в місті.
Такий от результат. Свята наївність і добродушність рекламістів, які знову просили про зниження розміру оплати, а отримали жорсткий і зверхній натяк – кому здати майно.
Ось така реакція на клопотання рекламістів…
Далі буде?
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити