image
 |  2 9 Березня 2018 | 06:59

Довірений Медведчука попався на перевезенні великого арсеналу зброї з фронту

Керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана затримали 8 березня 208 року о 9.15 у районі Майорська при спробі перетину кордону з великим арсеналом зброї з окупованих територій.
Про це повідомляє УНН із посиланням на повідомлення волонтера та керівника благодійної організації допомоги військовим і переселенцям “Фонд „Мир і Ко“” Мирослава Гая у Facebook.
“Один з головних агентів пропутінської адміністрації в ОРДЛО, довірений Медведчука, попався на перевезенні величезного арсеналу зброї з окупованих територій в Україні. Він був затриманий в 9.15 на пункті майорськими прикордонниками. За останньою інформацією, злочинця передали в СБУ”, — йдеться у повідомленні.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука у своєму Facebook зазначив, що під виглядом переселенця Володимир Рубан намагався провезти цілий арсенал зброї, яка була прихована в меблях.
Нагадаємо, 27 лютого близько 9:00 у КПВВ “Марʼїнка”, під час виїзду на тимчасово непідконтрольну Україні територію, був зафіксований факт порушення громадянином Володимиром Рубаном встановлених режимних правил та складено протокол про адміністративне порушення вимог ст.202 КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити