image
 |  0 9 Березня 2018 | 11:38

Як у Луцьку відзначили день народження Тараса Шевченка (ФОТО)

З нагоди 204-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у Луцьку відбувся ряд заходів.
Розпочались урочистості з покладання квітів до пам'ятника Тараса Шевченка. Потому перед присутніми виступили представники творчої інтелігенції, науковці, які говорили про роль творчості Кобзаря, значущість його слів у нинішні часи, декламували його твори.
Сотні лучан прийшли на площу до пам'ятника Тараса Шевченка, що на проспекті Волі, щоб вшанувати видатного українського поета. Серед них — перший заступник голови Волинської обласної ради свободівець Олександр Пирожик, перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Микола Федік, депутати обласної та міської рад, активісти різних громадських організацій міста, представники студентської та учнівська молоді.
З новою могутньою силою зазвучали рядки вірша Тараса Шевченка, а по завершені заходу представники влади вручили «Кобзарі» наймолодшим і найстаршим власникам збірок поета та читцям його творів. Лучани також зробили спільну світлину на згадку.


















 



 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити