image
 |  2 10 Березня 2018 | 15:48

Луцькі «муніципали» зловили керівника ОСББ та його мешканку на засміченні схилу біля Сапалаївки

Схили поблизу Луцької дитячої залізниці перетворились на полігон твердих побутових відходів. Все через те, що засмічувати їх дозволяє керівник ОСББ «Світлий квартал» Святослав Зелінський, який забув, що в місті діють Правила благоустрою, яких необхідно дотримуватися. 
Про це пише Волинь-нова.
Інспектор Департаменту муніципальної варти Луцька помітив, що на схилах річки Сапалаївка, в районі дитячої залізниці, невідомі особи висипали будівельне сміття. Розібравшись в ситуації, він встановив, що це зробила лучанка, яка мешкає по вулиці Світлій, 3. Цей будинок відноситься до ОСББ «Світлий квартал», яким «заправляє» Святослав Зелінський.
Жінка робить в квартирі ремонт, тож звернулася до керівника ОСББ із запитанням куди можна складувати сміття, на що отримала геніальну відповідь: висипай на схил, щоб його укріпити (відео доказ цієї розмови є в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради з нагрудної камери інспектора).
Згідно Правил благоустрою міста Луцька, за такі вчинки відповідальність несе дві особи: і голова ОСББ, і сам порушник. Інспектор-муніципал вирішив зустрітися з головою та вручити йому припис на прибирання вказаної території, однак той всілякими діями та хитрощами відмовляся, сказавши, що вони нічого не порушують, а такий порядок на схилі нікому не заважає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити