image
 |  2 11 Березня 2018 | 17:03

Горохівчанці Олі Зілінській збирають допомогу ТСН і на благодійному аукціоні (ВІДЕО)

На пересадку нирки маленькій горохівчанці потрібно 60 тисяч євро. Про це 11 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Гоpохів.район». [embed]https://youtu.be/fw5lx2mSbVI[/embed] Дівчинка вже пережила інсульт і, щоб вижити, тричі на тиждень мусить їздити на гемодіаліз, інформує ТСН. Олі Зілінській з волинського містечка Горохів потрібна пересадка нирки. Органи відмовили через тяжку недугу – асоційований васкуліт. Шанс на повноцінне життя Олі дають білоруські медики. Половину коштів уже вдалося зібрати.
Ще трішки... Давайте допоможемо маленькій горохівчанці зібрати кошти для операції! Цей сюжет хай допоможе байдужим до чужого горя стати більш милосердними. Сім'я звертається до всіх небайдужих допомогти Олі продовжувати жити, – написав у мережі Facebook з нагоди виходу сюжету ТСН настоятель храму Різдва Христового міста Горохова священик Андрій Гаврилюк.
Небайдужа горохівчанка Вікторія Вілінська (Facebook-користувач Віка Василівна) продає картину своєї донечки Саші Кузьмінської, аби зібрати кошти на лікування хворої Олі Зілінської. Про це жінка повідомила у своєму пості в мережі Facebook. Світлина від Віки Василівної.До слова, у коментарях до її запису горохівчани вже обговорюють можливу ціну картини.
Ми плануємо провести збір коштів до неділі. І вже 18 березня зранку, десь о 9:00, оголосити його результати, – повідомила Віка Василівна журналістам «Району.Горохів». – Активним нахненником даної благодійної акції є ще й моя сестра, Сашуніна тітка - Ліна Шваєвська.
Реквізити для допомоги: Приватбанк 5168742709253664 мама Зілінська Олеся Василівна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити