image
 |  0 11 Березня 2018 | 19:21

У Луцьку відкpилася нова виставкова зала

У підвальному приміщенні жіночого монастиря Святителя Василія Великого відкрито галерею сакрального та образотворчого мистецтва «Образ» Наталі Грабовецької.
Про це 11 беpезня 2018 року повідомили в Управлінні Волинської єпархії Київського Патріархату.
Проект створили з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, який вважає мистецькі ініціативи важливими для духовно-культурного розвитку краю. Перед відкриттям першої виставки владика оглянув експозицію і побажав організаторам Божої благодаті та плідної діяльності.
Галерея запрацювала з вернісажу робіт художника Едуарда Бельського (Словенія), родом із Волині. Імпреза «Ангел», у якій представлено в основному графічні роботи митця, триватиме близько двох тижнів.
Адреса нового центру художнього мистецтва – просп. Волі, 2 (вхід біля кав’ярні «У Ліщини»).
Раніше інформаційна служба єпархії повідомляла про відкриття «арт-коридору» у приміщенні Волинської православної богословської академії. Це відбулося у квітні 2016 р. за почином Молодіжного центру Волині. Тут експонуються картини молодих художників.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити