image
 |  2 14 Березня 2018 | 09:40

На Гнідавському цукрозаводі розпочали підготовку до сезону 2018 року

На ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочалася підготовка до сезону 2018 року.
Про це 14 беpезня 2018 року повідомили у прес-службі Гнідавського цукрового заводу з посиланням на заступника директора Олександра Нікішина.
До питання підготовки тут відносяться доволі серйозно, адже хороше планування роботи і подальша модернізація виробництва – запорука успіху підприємства восени.
Вже сьогодні на заводі активно співпрацюють з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.
У сезоні 2018 року ми виходимо на рівень 10-10,5 тисяч гектарів посіву цукрового буряка. Га сьогодні ще є невизначеність певних господарств, тому й такий розбіг у площах. Звичайно, що на все це впливає і ціна цукру, а також складових, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю, – запевняє Олександр Нікішин.

На підприємстві кажуть, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників, зокрема й належні погодні умови. Однак на Гнідавському цукровому заводі переконують, що готові переробити стільки сировини, скільки буде потрібно і не залишать сільгоспвиробників «сам на сам» зі своїми проблемами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити