image
 |  0 20 Березня 2018 | 12:40

Василь Столяр продовжує «кришувати» Олександра Кватирка

Голова постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів Василь Столяр продовжує «кришувати» очільника лісової галузі на Волині Олександра Кватирка, намагаючись зліквідувати тимчасову контрольну комісію з питань, що виникають у сфері лісових відносин, яка виявляє факти порушень у лісовій галузі.
Про це інформує власкор ВолиньUA.
20 березня 2018 року Василь Столяр повторно вніс на розгляд комісії питання щодо припинення діяльності тимчасової контрольної комісії з питань, що виникають у сфері лісових відносин, яку очолює його колега-депутат Анатолій Грицюк. Він запропонував розглянути це питання в порядку денному «Різне».
Попри порушення регламенту прийняття рішень, його пропозицію підтримали мінімально необхідною кількістю голосів: «за» – 5. «Проти» висловилося 3 члени постійної комісії.
Нагадаємо, що раніше Василь Столяр уже намагався провести це питання через засідання профільної комісії, проте для цього йому забракло голосів. Проти такого рішення виступили депутати члени профільної комісії Сергій Духницький і Юрій Ройко. А перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик настояв на доцільності подальшої роботи контрольної комісії: мовляв, якщо дехто в постійній комісії «кришує» очільника лісової галузі на Волині Олександра Кватирка, то комісія, яка би вказувала на недоліки та помилки, вкрай необхідна…
Після цього Василь Столяр зареєстрував на сайті відповідний проект рішення, як депутат обласної ради, користуючись правом депутатської ініціативи.
Відповідно, це питання може бути внесене на розгляд чергової сесії обласної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити