image
 |  2 22 Березня 2018 | 12:47

Іваничівська райрада висловила недовіру голові РДА

Депутати Іваничівської районної ради шляхом таємного голосування визнали роботу голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Як «ВолиньUA» уже повідомляло, на сьогоднішньому засіданні депутати заслухали і не затвердили звіт голови Іваничівської РДА Лілії Кревської про виконання делегованих повноважень.
Після цього голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь поставив на голосування питання про визнання роботи голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною. У зв'язку з тим, що таке голосування проводиться в закритому режимі, сесія утворила спеціальну лічильну комісію, до складу якої увійшли депутати Ольга Недоріз (голова), Валерій Кузьмич (заступник), Дмитро Кузвєсов (секретар) та члени комісії Ігор Смірнов та Роман Мельничук.
До бюлетеня були внесені дві позиції: «Визнати роботу голови РДА незадовільною» – «Так» «Ні».
За підрахунками лічильної комісії, із зареєстрованих для таємного голосування 27-и депутатів бюлетенями проголосували 22.
З них «За» визнання роботи голови РДА незадовільною проголосували «19», проти – «3». Недійсних бюлетенів – 0.
Тобто, за визнання роботи голови РДА Лілії Кревської незадовільною проголосувала більшість депутатів від складу ради, яка налічує 34 депутати.
Голосування бюлетенями в таємному режимі означає, що Лілії Кревській рада висловила недовіру на посаді голови Іваничівської РДА.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити