image
 |  4 23 Березня 2018 | 15:46

Поліція оголосила ківерчанину про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Слідчі Ківерцівського відділу поліції оголосили 24-річному жителю району про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.
Про це 23 березня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.
На початку січня минулого року 24-річний житель Ківерцівського  району, перебуваючи у гостях, жорстоко побив 19-річного знайомого. Під час розпиття спиртного між хлопцями розпочалася сварка, у результаті якої правопорушник наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами.
За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. Згідно із висновком судово-медичної експертизи, отримані потерпілим у результаті конфлікту травми відносять до тяжких тілесних ушкоджень. Таким чином, попередню правову кваліфікацію розслідування кримінального правопорушення змінено на ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити