image
 |  0 3 Квітня 2018 | 16:39

У торговельно-розважальних закладах Волині тривають інспекторські протипожежні перевірки (ВІДЕО)

Співробітники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області проводять перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей на предмет виконання вимог пожежної безпеки.
Про це 03 квітня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
[embed]https://youtu.be/2Dw9tUnVuqY[/embed]
3 квітня співробітники ДСНС здійснили перевірки стану пожежної та техногенної безпеки на 20-и об’єктах із масовим перебуванням людей на території області.
Зокрема інспекторські перевірки відбулися в великих торговельних закладах: «Гранд» у місті Володимира-Волинський, магазинах «Світязь» та «Смак», у ресторані «Полісся»у місті Камінь-Каширський, у закладі «Козача левада» у місті Луцьку.
01111.jpgКрім того, фахівці ДСНС вивчали стан виконання протипожежних вимог у закладах загальної та дошкільної освіти в смт Локачі, Стара Вижівка та Турійськ, а також у закладах культури – міському будинку культури м. Берестечка, Ратнівському та Любешівському районних будинках культури.
З усіма працівниками закладів та обслуговуючим персоналом рятувальники провели інструктажі з порядку дій на випадок пожеж чи кризових ситуацій та інструктували на практиці щодо порядку використання вогнегасників.
За результатами перевірок керівникам установ і закладів вручають приписи з термінами для усунення виявлених порушень правил пожежної безпеки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити