image
 |  7 8 Квітня 2018 | 15:35

«Волинь» U-9 – друга на міжнародному турнірі у Вінниці

У змаганнях окрім команди Віктора Попка та Олександра Ярмощука брали участь ще 23 колективи, а окрім вітчизняних – дитячі команди з Молдови, Румунії та Сербії.
Про це 08 квітня 2018 року повідомляє офіційний сайт ФК«Волинь».
На першому етапі учасників розбили на групи по шість клубів. Юнаки «Волині» здобули п’ять перемог над своїми суперниками: на цьому етапі вони обіграли київську «Зірку» (2:0), черкаську «Чайку» (10:0), спортшколу «Дніпра» (2:1), вінницьку «Ниву» (7:0) та румунську «Тампу» (7:0).
У чвертьфіналі турніру голи Даниїла Коцана та Захара Онищука принесли «вікторію» над київським «Восходом» - 2:0. У півфіналі «Волинь» обіграла ровесників з «Металіста 1925» - 2:1 (голи забивали Руслан Фик та Адріан Федецький). Переможну ходу наші хлопці завершили лише у фіналі змагань, де поступилися іншому місцевому колективу – «Прем’єр-Ниві». За хорошої гри «червоно-білі» програли з рахунком 1:3, а голом у складі нашої команди відзначився Станіслав Шукалович.
За підсумками турніру окрім другого командного місця наші підопічні Віктора Попка та Олександра Ярмощука позбирали й індивідуальні нагороди. Так, Дмитро Ковальчук став кращим гравцем нашої команди, Сергій Гордієнко – кращим півзахисником турніру, а Захар Онищук – кращим гравцем змагань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити