image
 |  2 12 Квітня 2018 | 16:56

На Любешівщині діти та бійці АТО висадили 1 гектар лісу (ФОТО)

Сьогодні, 12 квітня, у Деревківському лісництві державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство» учні Любешівського шкільного лісництва разом із керівником Людмилою Шептур та інженером лісових культур підприємства Вірою Оласюк створили 1 га лісових культур.
Про це 12 квітня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Волинському ОУЛМГ.
Ці діти – вже традиційні помічники місцевих лісівників у всіх справах. Відновлення лісу – одна з найулюбленіших і найважливіших. Тож і ставляться до неї тут особливо ретельно.
Також до посадки лісу в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» долучились учасники АТО Любешівського р-ну – відновлювали ліс у Дольському лісництві.
Варто наголосити: щороку з приходом весни в Україні відбувається всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона стартує 21 березня, коли у всьому світі відзначають Міжнародний день лісу. Головна мета таких заходів – залучити якомога людей, і головне – молодь, до справи відновлення і збереження лісів.
Нині, коли настали сприятливі погодні умови, акція на Волині набирає обертів і масштабів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити