|  0 15 Квітня 2018 | 09:43

Батьки померлої від онкології волинянки винні турецькій клініці 13 тисяч доларів

Батьки померлої ковельчанки Насті Абрамчук винні госпіталю, в якому лікувалася їхня дитина, майже 13 тисяч доларів. Усіх небайдужих просять підтримати родину.
Про це йдеться у дописі на сторінці “Настуся Абрамчук Битва за життя”.
“Муки, які переживала дитина, то біль для нас всіх… біль у минулому для дитини, а тепер від болю розкриваються серця батьків!!! Не було в планах хоронити свою кровиночку, бо діти наше майбутнє і не мало так статися… Та все ж не так стається, як ми хочемо. Велике прохання підтримати батьків, адже дитини немає, а борг перед госпіталем майже 13тис$ + поховання. Це величезні кошти, які батьки мають сплатити… Вони виснажені горем і немає звідки взяти!!! Кожнісінька Ваша гривня на вагу золота в сім’ї Абрамчуків!!! Вони невтомно дякують за підтримку, яку отримували протягом пекельного року… Дуже багато людей слідкували за Настунею, надавали як моральну, духовну, так і матеріальну підтримку!!!” – пишуть на сторінці.
Карта ПриватБанку тата Сергія Абрамчука 4149 4996 4811 1977.

Нагадаємо, вчора в онкохворої Настусі Абрамчук із Волині зупинилося серце.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити