image
 |  2 25 Квітня 2018 | 05:27

«Губернатор» Волині розгляне кандидатури на посаду голови Іваничівської РДА від громади (ДОКУМЕНТ)

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко надіслав відповідь керівництву Іваничівської районної ради щодо рішення про визнання роботи голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною.
Про це 25 квітня 2018 року інформує власкор «Волинь.UA».
Як вбачається з цієї відповіді, рішення Іваничівської районної ради від 22.03.2018 №24/23 «Про звіт голови районної державної адміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень» щодо визнання роботи голови Іваничівської районної державної адміністрації Лілії Кревської незадовільною розглянуте та взяте до уваги.
Як «Волинь.UA» уже інформувало, внаслідок таємного голосування бюлетенями Лілії Кревській рада висловила недовіру на посаді голови Іваничівської РДА.
Після цього новопризначений голова Волинської ОДА Олександр Савченко ініціював і 13 квітня 2018 року провів зустріч із керівництвом та депутатським корпусом Іваничівської районної ради.
«Результатами вищевказаної зустрічі стали відповідні пропозиції голови обласної державної адміністрації щодо розгляду кандидатур на посаду голови районної державної адміністрації від громади та депутатського корпусу Іваничівської районної ради», – підтверджує Олександр Савченко у своїй відповіді.

Нагадаємо, що після цього представники громад Іваничівщини запропонували «губернатору» Волині кандидатів на посаду голови Іваничівської РДА.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити