image
 |  0 3 Травня 2018 | 10:35

Луцька влада встановила смітники на місці дитячого майданчика

У Луцьку на вулиці Арцеулова смітники встановили на місці дитячого майданчика.
Про це повідомляє «ВолиньUA».
Місцеві мешканці кажуть, що ніхто на спитав їх думку з цього питання. Сміттєві контейнери поставили на єдиному майданчику для дітей.
Заступник міського голови Луцька укропівець Григорій Недопад після скандалу повідомив, що смітники перенесуть в інше місце.
«Спірна ситуація виникає сьогодні в окремих дворах Луцька, де люди вимагають перенесення смітників, попри те, що сміттєві баки розміщені у відповідності до затверджених норм. Але неодноразово трапляється так, що перенесення смітників влаштовує одних і не задовольняє інших.
Схожа ситуація – зі смітниками по вул. Арцеулова, поблизу будинків 9, 11. Тут сміттєві баки розмістили на території, де раніше був дитячий майданчик. Місце, де гралися діти, зайняте смітниками. Тому обурення мешканців, які хвилюються за дітей, цілком зрозуміле.
Лишається сподіватися, що мешканці викидатимуть побутові відходи у новому, спеціально відведеному для цього місті, хоча воно знаходиться на віддалі від зазначених будинків», - зазначив Григорій Недопад.

Будьте перші, підписуйтесь на наші новини у мережі Фейсбук.



 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити