image
 |  0 20 Травня 2018 | 05:18

Волинські ветерани війни з Росією везуть до Луцька «Кубок Нескорених» (ФОТО)

Команда ветеранів російсько-української війни ФК «ВОЛИНЬ YES» виграла футбольний «Кубок Нескорених», який уже 20 травня приїде до міста Луцька.
Про це пише «Спілка воїнів АТО Волині» на своїй сторінці у ФБ.
Світлина від Віталія Манченка.За інформацією цієї громадської організації, ФК «ВОЛИНЬ YES», до якої входять поранені ветерани російсько-української війни, здобула усі впевнені перемоги у футбольних баталіях і виграла Кубок.
«Насичений футбольний день пройшов у м. Києві, поранені ветерани російсько-української війни змагалися за футбольний кубок Нескорених, ФК "ВОЛИНЬ YES" здобула усі впевнені перемоги у футбольних баталіях, виграла Кубок, який уже 20 травня приїде до м. Луцька...» - йдеться в повідомленні.

Світлина від Віталія Манченка.Згідно з цим же повідомленням, «Кубок Нескорених», який розігрують серед ветеранів бойових дій із інвалідністю, вперше їде на Волинь і перебуватиме тут мінімум рік.
Світлина від Віталія Манченка.Наразі ж переможна футбольна дружина з Волині збирається відвідати фінал Ліги чемпіонів у Києві.





Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити