image
 |  5 22 Травня 2018 | 14:36

У волинянина поліцейські вилучили ніж і порох

Протягом минулої доби правоохоронці виявили в двох жителів району ніж, схожий на холодну зброю часів Другої світової війни, а також порох. За фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами розпочали кримінальне провадження. 
Про це «ВолиньUA» інформує прес-служба поліції області.

Небезпечні знахідки виявили співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно зі співробітниками кримінальної поліції та дільничними офіцерами. Зокрема, в раніше судимого, 20-річного жителя села Любохини, правоохоронці посеред вулиці вилучили ніж.
Цього ж дня в 48-річного жителя села Яревище поліцейські виявили 100 г. пороху. Усе вилучене направили у Волинський науково-дослідний експертно- криміналістичний центр при МВС України на дослідження.

За обома фактами злочинів проти громадської безпеки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України відповідно.
Нагадаємо, що в четвер, 17 травня, в рамках всеукраїнської профілактичної операції «Зброя та вибухівка» в Любомльському районі правоохоронці вилучили у 29-річного жителя району гвинтівку «Мосіна», а у 49-річного лучанина малокаліберну гвинтівку з оптичним прицілом та глушником.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити