image
 |  13 25 Травня 2018 | 18:45

Пісня на ніч: Ivan NAVI - Такі Молоді

Відкривати нові імена – це так хвилююче! Він творить якісну європейську музику в стилях house, deep house та tropical house ще й з українськими текстами.
Молодий, вільний, творчий Ivan NAVI, який не пливе за течією, а змушує її рухатись під його ритми.
«Такі молоді» - це перша ластівка і перший повноцінний реліз Ivan NAVI. На даний момент він включає 5 версій треку для різних платформ, а також новий відеокліп, знятий у найатмосферніших столицях Європи.
Відео «Такі молоді» - наче слайдшоу із подорожі, в якій нема кордонів та віз. Ти просто рухаєшся в ритмі музики по улюблених місцях світу – йдеш за мрією, яка чекає попереду, а щось залишаєш позаду.
Цей маніфест близький кожній молодій людині, яка поспішає насолоджуватись життям тут і зараз. Якщо любите подорожі і танцювальну музику – вмикайте гучніше!
https://www.youtube.com/watch?v=WohluC_UNzg
 
Режисером кліпу став Володимир Шурубура, який впіймав найкращі моменти з тижневого марафону зйомок: і Париж у 5-й ранку навпроти Ейфелевої вежі, і атракціони ввечері, і особливий Амстердам.
А перші та фінальні кадри – команда взагалі знімала на улюбленій віллі зірок Голлівуду у Ніцці. Картинка відео настільки яскрава, що мимоволі згадуєш всі свої подорожі та хочеш ще!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити