image
 |  2 29 Травня 2018 | 10:14

Активіст зареєстрував петицію проти купівлі мерією Володимира-Волинського нового автомобіля

Активіст Тарас Сватко зареєстрував петицію проти купівлі мерією Володимира-Волинського нового автомобіля.
Про це інформує «ВолиньUA».
«Опублікували мою петицію аж через 5 днів з моменту її подання.
Крутили, мутили, виправляли тендерну документацію...
Але, тим не менше, торги ще не завершились, а тому ця петиція є актуальною!
Прошу, всіх небайдужих до використання коштів громади підписати та поширити дану петицію!», - зазначив Тарас.

У петиції зазначається про те, що серед заявлених технічних вимог виконком зазначив обов’язкову наявність кондиціонеру, аудіосистеми, підігріву передніх сидінь, іммобілайзер.
Відповідно до розміщеного оголошення автомобіль повинен бути 2018 року випуску.
«Ми, що підписалися під цією петицією, вважаємо, що в той час, коли комунальні підприємства потребують купівлі техніки для належного виконання своїх завдань, коли мешканці вулиць складаються коштами на асфальтування дороги (бо в бюджеті обмаль коштів), купівля нового дорогого легкового автомобіля для задоволення комфортних потреб певного чиновника - це недопустима розкіш.
А тому, просимо Вас, скасувати проведення даних торгів та зачекати з купівлею легкового автомобіля до вирішення більш нагальних потреб громади.
В подальшому, просимо Вас використовувати кошти громади з господарським, обдуманим підходом, розставляючи акценти першонеобхідності», - йдеться у петиції.

Підписати її можна за цим посиланням.
Нагадаємо, що виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради розмістив оголошення про купівлю нового автомобіля на відкритих торгах. На купівлю автомобіля з міського бюджету мають намір виділити 429 900 гривень. Аукціон пройде 29 травня 2018 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити