image
 |  0 29 Травня 2018 | 16:45

Coca-Cola вперше випустила алкогольний напій

Виробник безалкогольних напоїв Coca-Cola вперше за 125 років випустив алкогольний напій.
Про це пише "ВВС Україна".
Він вже з'явився у японських магазинах у понеділок. Напій лише з лимонним смаком, його вміст спирту від 3% до 7%. Повідомляється, що під час створення напою орієнтувалися на молодих споживачів, особливо на жінок.
За традицією компанії, рецепт тримають у суворій таємниці. Наразі у Японії має велику популярність напій Чухай - газована вода з ароматизаторами, до якої додали місцевий алкогольний напій сьотю. Чухай також продають у банках і в ньому від 3% до 8% спирту.
 У Coca-Cola кажуть, що алкогольні напої поки планують випускати лише в Японії.

Чухай реалізують на ринку як альтернативу пиву. Напій став дуже популярним серед жінок.
У листопаді аналітик Wells Fargo Бонні Херцог сказала, що Coca-Cola може вийти на ринок алкогольних напоїв "у преміальних сегментах ринку, таких як крафтові напої для дорослих".
Японські компанії з виробництва алкогольних напоїв Kirin, Suntory та Asahi виробляють різні види цього напою і продовжують експериментувати з його смаком. Найпоширеніші ароматизатори в таких напоях - цитрусові, наприклад, грейпфрут або лимон.
У 1990-х роках подібні британські бренди - Hooch, Reef, Smirnoff Ice та Bacardi Breezer - стали дуже популярними. Але реакція на них була суперечливою. Такі напої викликали побоювання, що вони заохочуватимуть молодь вживати алкоголь у великій кількості.
Coca-Cola, помітивши, що молоде покоління серйозно ставиться до свого здоров'я і, відповідно, купує менше газованих напоїв із великою концентрацією цукру, вже не перший рік купує компанії, що виробляють воду у пляшках і чай.
Нагадаємо, американська компанія Coca-Cola за 25 років присутності на українському ринку станом на кінець 2015 року інвестувала 490 мільйонів доларів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити