image
 |  0 1 Червня 2018 | 11:29

«Важко стояти? Сиди вдома», - лучанка про людей похилого віку в транспорті

Лучанку обурює відношення старшого покоління людей, які вважають що молодь має уступати місце в громадському транспорті.
Про це дівчина Вікторія пише у групі «Луцьк то є Луцьк» соціальній мережі Фейсбук.
Лучанка вважає, що якщо люди похилого віку їдуть по справам, бодай то о 7 ранку, то їм не обов’язково уступати місце, так як на її думку, сил у цієї людини має вистачати на те щоб стояти, а не сидіти.
Текс дівчини подаємо нижче:
«Дійшла сьогодні висновку, що коли над тобою о 7-й ранку в тролейбусі бабулька каже: "могла б встати і уступини мені місце ніякої повагі немає до старших", то Ви сміливо можете відповісти "пішла ти в сраку стара карга". Чому панянка похилого віку думає, що має право принижувати молодь? Чому вона думає, що може звертатися на "Ти" і розказувати, що я щось "должна"?
Почнемо з того, що повага - це почуття, яке виникає з хороших якостей людини. Тож я не можу тебе поважати чи не поважати. Я молода, але - це не означає, що я можу стояти. І вже якщо ти, о 7-й ранку їдеш кудись то ти можеш і стояти і бляха не пи***ти. Я тобі не зобовязана звільняти місце. Важко стояти? Сиди в дома», - коментує Вікторія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити